sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Nova 10-Lock plastična PC sigurnosna stanica sa poklopcem LS03

Nova 10-Lock plastična PC sigurnosna stanica sa poklopcem LS03

Kataloški broj: L S03 10-Lock Lockout Stanica a) Izrađena od PC inženjerske plastike. b) To je jedan komad dizajna, sa poklopcem za zaključavanje. Može primiti lokote, hasp-ove, oznake za zaključavanje itd. C) Postoji rupa za lokot za zaključavanje koja se može zaključati i ograničiti pristup ovlaštenim zaposlenicima. Potpuno ...

Opis

Part No .:   L S03

10-Lock Lockout Station

a) Napravljen od inženjerskog plastičnog PC-a.

b) To je jedan komad dizajna, sa poklopcem za zaključavanje. Može primiti lokote, hasp- ove, oznake za zaključavanje   itd.

c) Postoji rupa za zaključavanje koja se može zaključati kako bi se ograničio pristup ovlaštenim zaposlenicima.

Part No.

Opis

LS01

406mm (W) × 315mm (H) × 65mm (D)

LS0 2

558mm (W) × 393mm (H) × 65mm (D)

LS0 3

558mm (W) × 393mm (H) × 65mm (D)


Potpuno dokumentirajte proces zaključavanja

Druga preporuka je da se dokumentira postupak zaključavanja prema potrebi. Na taj način, zaposleni i menadžment mogu ujediniti svoje razumijevanje procesa zaključavanja, održati ga dosljednim i eliminirati svaku konfuziju oko procesa zaključavanja. Osim toga, proces zaključavanja datoteke zapisa može se koristiti i kao blago. Vaši resursi se koriste za učenje i obuku osoblja. OHSA zahtijeva da se evidencija vodi u skladu sa standardima, ali proces zaključavanja varira od radnog mjesta do radnog mjesta. Stoga je važno dokumentovati rad kako bi se osiguralo da je proces zaključavanja efikasan.

Proces zaključavanja treba da bude kompletan i detaljan u koracima za isključivanje uređaja i izolovanje rizika, kao i kako bezbedno ukloniti relevantnu oznaku zaključavanja.

Da bi proces zaključavanja bio lak za zaposlene da se pozivaju, proces zhang bei bi trebao biti smješten u blizini odgovarajuće opreme. Preporučuje se postavljanje fotografije procesa specifičnog za opremu, a fotografija treba detaljno opisati svaki proces. U poređenju sa obrascima i tekstom, fotografije imaju jedinstvene prednosti, koje mogu pružiti specifičnije i intuitivnije smernice za zaposlene.

Sve izolacione tačke su jasno označene

Sve tačke koje treba kontrolisati ili izolovati treba označiti standardizovanim etiketama, jasno i trajno označiti, a oznake treba da budu vidljive. Istovremeno, osigurajte da su sve točke izolacije dokumentirane i slijedite odgovarajući postupak zaključavanja kako je opisano u članku 2. \ t


Posebno dizajnirana prema vašim posebnim zahtjevima, naša nova 10-lock plastična pc sigurnosna blokada sa poklopcem ls03 od strane jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača proizvoda za zaključavanje u Kini - LOCKEY. Vi ste dobrodošli na veleprodaju prilagođene nove 10-lock plastične PC sigurnosne stanice sa poklopcem ls03 izrađene u Kini po povoljnoj cijeni s našom tvornicom, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: novi 10-lock plastične pc sigurnost zaključavanje stanica s poklopcem ls03 proizvođača Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeno, jeftino, cijena, u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit