sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Crvena opasnost zaključana u katanci

Crvena opasnost zaključana u katanci

Broj dela: P38S 38 mm kratki čelični sigurnosni ovjes Zadržavajući ključ: Kada je okov otvoren, ključ se ne može izvaditi. Ako je potrebno, dostupan je laserski tisak i graviranje logotipa. Sve različite boje na raspolaganju.

Opis

Broj dela:P38S

Sigurnosni jastučić od kratkog čelika od 38 mm

a)Ojačano najlonsko tijelo, podnosi temperaturu od -20do +80. Čelični okov je kromiran; neprovodni okov je izrađen od najlona, ​​podnosi temperaturu od -20do +120, osiguravajući lom snage i deformacije ne lako.

b)Ključna zadržava značajka: Kada je okov otvoren, ključ se ne može izvaditi.

c)Ako je potrebno, dostupan je laserski tisak i graviranje logotipa.

d)Sve različite boje na raspolaganju.

Dio br.

Opis

Materijal okova

Specifikacija

KA-P38S

Keyed Alike

Čelik

„KA“: Svaki katanac se isto unosi u jednu grupu

„P“: plastično kućište sa bravom sa ravnim ivicama

„S“: Čelična okova

Drugi materijal se može prilagoditi:

„SS“: Okov od nehrđajućeg čelika

„BS“: mesingasto oko

KD-P38S

Keyed Differ

MK-P38S

Keyed& Podjednako / različito

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Keyed Alike

Najlon

KD-P38P

Keyed Differ

MK-P38P

Keyed& Podjednako / različito

GMK-P38P

Grand Master Key

9

公司1介绍3

FAQ:

1.P: Mogu li staviti svoj logotip na proizvode?
O: Naravno, vaš logo se može staviti na svako kućište brave, bilo laserom, bilo kalupovima.

2.P: Mogu li staviti svoje vlastite nacrte naljepnica na proizvode?
O: Naravno, možete nam poslati svoj dizajn, mi' slijedit ćemo vaš dizajn.

3.P: Mogu li dobiti neke uzorke prije formalne narudžbe?
O: Da, možemo vam poslati nekoliko besplatnih uzoraka za test prije narudžbe.

4.P: Koliko je vremena potrebno?
O: Obično držimo zalihe za većinu proizvoda, rok isporuke je 1-5 dana čim plaćanje bude objavljeno. Za prilagođene proizvode potrebno je duže.

5.P: A usluga nakon prodaje? Koji su uslovi garancije'
O: Nudimo 12 mjeseci za svaki prodani proizvod. Ako nakon prodaje naiđete na bilo kakve probleme, slobodno nam se obratite, mi ćemo vam pomoći u rešavanju problema u roku od 24 sata.

6.P: Da li ste proizvođač ili samo prodavač?
O: Mi smo&br. 39, izradili smo sve proizvode sami. Dobrodošli da u bilo koje vrijeme posjetite našu fabriku.

7. P: Koji uslovi plaćanja' Mogu li platiti nakon što nabavite proizvode?

O: Normalno prihvatamo TT i zapadnu uniju. L / C je također prihvaćen ako je količina narudžbe velika. Za stare klijente, dobit ćemo mjesečno plaćanje nakon dobre suradnje.

8.P: Nisam mogao pronaći proizvode koje želim u vašem katalogu, možete li to da razvijete za mene?
O: Da, imamo istraživački&pojačalo; Odjel za razvoj, mi smo' spremni smo razviti sve što vam je potrebno u industriji sigurnosnih blokada.

9.P: Imate li kancelariju u drugim zemljama?
O: Trenutno nemamo GG, ali razgovaramo s nekim dobrim kupcima. Ako želite da budete naš agent u bilo kojoj zemlji, slobodno nas kontaktirajte.


Princip energetske izolacije


Princip kratkotrajne energetske izolacije tokom inspekcije i održavanja


Tijekom pregleda i održavanja sustava procesnih cjevovoda, treba pripremiti plan izolacije energije za gornje i donje ventile koji su izravno povezani s cjevovodom za održavanje.


Tijekom pregleda i održavanja posuda pod tlakom, treba oblikovati shemu energetske izolacije za ulazne i izlazne ventile tlačnih posuda i ventile koji su izravno povezani s tlakom i uzvodno;


Tijekom pregleda i održavanja ventilacijskog i kanalizacijskog sustava, treba oblikovati shemu energetske izolacije za ventilacijske i odvodne ventile koji su izravno povezani s odjeljkom pogonske cijevi s gornjim i donjim tlakom. Kombinacija gore navedenih metoda izolacije energije može se uzeti u obzir u slučaju prevelikog izgaranja, kanalizacije i priključnih cjevovoda uzvodno.


Kada inspekcija i održavanje opreme procesnog sustava traje dulje od jednog dana, treba pripremiti plan izolacije energije za gornje i donje ventile tlaka sustava i opreme u održavanju. Potrebno je održavati izolaciju energije tijekom rada do završetka radova na popravljanju i održavanju.


Plan energetske izolacije za gornju situaciju formulira se u skladu s&"5.1.3 Odabir metode izolacije GG"; odrediti prioritet odabira metode izolacije;


Osobne brave potrebne su za obavljanje funkcije zaključavanja prilikom provođenja kratkotrajne izolacije energije tijekom inspekcije i održavanja.& nbsp;


Princip srednjoročne i dugoročne izolacije energije u proizvodnji i radu


Za procesnu opremu koja ima skrivene nevolje i ne radi, potrebno je koristiti slijepu ploču za slijepljenje i umiranje gornjih i donjih ventila tlaka opreme ili za ostvarivanje energetske izolacije zatvaranjem prekidača i zaključavanjem to, kako bi se izbjeglo oštećenje opreme zbog neispravnog rada i drugih razloga;


Za sustav i opremu koji se ne puste u rad nizvodno, gornji tlačni ventil treba ubiti slijepom pločom ili se energetska izolacija provesti zatvaranjem ventila i zaključavanjem;


Prema potrebama proizvodnog pogona, neispravni postupak (postupak usporedbe mjerenja) može se zatvoriti, a ventil za izolaciju energije se može zaključati;


U procesu proizvodnje, potrebno je koristiti bravu odjela za obavljanje funkcije zaključavanja kada je potrebna dugotrajna energetska izolacija.


Posebno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naš crveni blok opasnosti zaključao je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete na veliko kupiti crveni katanac opasno zaključan u opasnosti, po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: crvena opasnost zaključana proizvođači lokota Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit