Crvena grupa 13 Brave Sigurnosna kutija za zaključavanje

Crvena grupa 13 Brave Sigurnosna kutija za zaključavanje
Detalji o proizvodu

Part No .:   LK 02

P ortable Group Lock Box

a) Izrađena od čelične ploče za plastičnu obradu sa površinskim visokotemperaturnim prskanjem i najlonske ručke od nehrđajućeg čelika

b) Nekoliko osoba može zaključati važne dijelove u isto vrijeme, može primiti 1 3 lokota.

c) Može se koristiti kao mini prijenosna kutija za zatvaranje, može primiti nekoliko oznaka, hasp,   mini blokada itd.

d) Oznaka poruke na engleskom jeziku. Drugi lang uag e može biti prilagođen .

e) Obezbedio je zaključavanje nadzornika.  

 

Part No.

Opis

LK 02

veličina:   230 mm (Š) × 155 mm (V) × 90 mm (D)

Uspostavite rigorozne programe obuke

Obuka je sastavni dio uspješnog programa zaključavanja, ali je i najteži dio jer svako radno mjesto i svaki zaposlenik na radnom mjestu ima svoje posebne potrebe za obukom.

Prvo, važno je da svi znaju svoju ulogu. Definišite, podelite i dodelite zadatke odgovarajućim zaposlenima. Što se tiče operacija zaključavanja, postoje tri glavne vrste zaposlenih koji su uključeni: ovlašteni zaposlenici, zaposleni na radnom mjestu i drugi. "Ovlašćeno osoblje" znači osoblje direktno uključeno u zaključavanje mehaničkih objekata; "Pogođeni zaposlenik" označava zaposlenog čije poslovanje je zahvaćeno zaključavanjem opreme, obično zaposlenik koji upravlja zaključanom opremom; "Drugi zaposlenik" označava zaposlenika koji radi u području koji ne upravlja uređajem za zaključavanje.

Svako treba da bude jasan o vrsti zaposlenog kome pripada i uspostavi bliski mehanizam komunikacije među kolegama. Ovlastiti osoblje da jasno i jasno izdaje obavještenja pogođenom osoblju nakon zaključavanja ili otključavanja. Da bi se osigurala sigurnost rada otključavanja, samo ovlašteni zaposlenik koji je zaključao bravu može izvršiti operaciju otključavanja. Na uređaju za zaključavanje postoji prostor za potpis radnika, što takođe naglašava da svaki zaposlenik ima specifične zadatke i odgovornosti.

Kao i procesi zaključavanja i izolacije, dokumentacija je važan element obuke. Ona igra pomoćnu ulogu na sledeća tri nivoa. Prvo, to može pomoći menadžmentu da osigura da su svi zaposleni dobili ciljanu obuku. Pored toga, rukovodstvo može lako da identifikuje i popravi rupe u obuci. Drugo, snimanje vremena obuke je korisno za organizovanje sledećeg plana obuke. Ako menadžment zna kada je zadnji trening bio, može biti vrlo lako zakazati sljedeći trening. Treće, pregledom zapisa o obuci, rukovodstvo može objektivnije posmatrati zaključani program obuke, što takođe doprinosi poboljšanju projekta.

Obuka za zaključavanje je takođe prilagođena radnom mestu. Ako radna snaga u tvornici govori drugačije, moraju postojati jezičke verzije obuke, znakovi zaključavanja i dokumentacija. Pored toga, zaposleni se podstiču da izraze svoje potrebe za obukom i formulišu sadržaje obuke u skladu sa njihovim potrebama.

Prema OSHA zahtjevima, obuka za zaključavanje treba biti provedena najmanje jednom godišnje. Međutim, ovo treba da smatramo minimalnim standardom, a ne idealnom frekvencijom. U mnogim slučajevima potrebno je ponoviti obuku kako bi se osiguralo da se kritične operacije popravke i održavanja provode sigurno. Ona takođe prvo ojačava psihološku svest zaposlenih o bezbednosti. Prilikom određivanja učestalosti obuke u organizaciji, posebno je važno uključiti zaposlene u donošenje odluka i osigurati da uprava pažljivo razmotri prijedloge zaposlenika.


Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naša crvena grupa 13 zaključava sigurnosnu čeličnu kutiju koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača proizvoda za zaključavanje u Kini - LOCKEY. Vi ste dobrodošli na veleprodaju prilagođene crvene grupe 13 brave sigurnosne čelične kutije za zaključavanje napravljene u Kini po povoljnoj cijeni s našom tvornicom, a nudimo i besplatan uzorak.
Upit