Sigurnosne ekonomične Loto žice za zaključavanje s premazom

Sigurnosne ekonomične Loto žice za zaključavanje s premazom
Detalji o proizvodu

Broj dela: CB05

Ekonomski zaključavanje kabela

a) Tijelo brave: izrađeno je od najlona, s izolacijskim čeličnim kabelom obloženim plastikom.

b) Neklizajući dizajn odgovara obliku čovjekove ruke. Veoma povoljno za upotrebu.

c) Dužina i boja kabla se mogu prilagoditi.

d) Prihvaća do 6 lokota za višestruke nalepnice aplikacije za zaključavanje može se prilagoditi.

e) Uključuje visoku vidljivost, mogućnost ponovne upotrebe, sigurnost pri pisanju. Dužina nalepnica se može prilagoditi.

Dio br.

Opis

CB05

Promjer kabla 3.8mm, duljina 2 m

6 拷贝

Zahtevi menadžmenta

Osnovni zahtjevi

Svi izolacioni objekti za opasnu energiju i materijale moraju biti blokirani tokom rada kako bi se izbjeglo slučajno ispuštanje opasne energije ili materijala pohranjenih u opremi i objektima ili u sistemskim područjima.

Metode izolacije ili kontrole opasne energije i materijala uglavnom uključuju:

Isključite napajanje ili ispraznite kondenzator;

Izoliranje ili oslobađanje pritiska;

Zaustavite rotaciju uređaja i osigurajte da se više ne okreće;

Oslobađanje (kontejneri, cjevovodi itd.) Uskladištene energije i materijala;

Spustite uređaj da spriječite kretanje ravnine.

Prije početka rada, sve je osoblje uključeno u operaciju odgovorno za potvrdu da je izolacija uspostavljena i da provodi ovu specifikaciju. Osoblje povezano s izolacijskom točkom trebalo bi pravovremeno priopćiti status oznake zaključavanja, održavati Lockout oznaku tijekom radnog razdoblja operacije cross-shift i obavijestiti sve zamjene na licu mjesta da izvrše primopredaju i ponovo se zaključavaju pod nadzorom najvišeg menadžmenta na stranici.

Oznakom zaključavanja mora upravljati sam operater, odabireći odgovarajuće načine izolacije ili kontrole energije ili materijala i osiguravajući da su sigurnosna brava i oznaka u ispravnom položaju. U posebnim okolnostima, ako imam poteškoće sa bravom, trebao bih nekoga drugog učiniti za mene vizuelno (poput točke zaključavanja na stalak).

Specijalno dizajnirane prema vašim posebnim zahtjevima, naše sigurnosne ekonomične loto žice za zaključavanje s presvlakom koje su napravili jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste da veletrgovačke sigurnosne loto žice zaključavate u velikoj cijeni s našom tvornicom, a nudimo i besplatan uzorak.
Upit