sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sigurnosno zaključavanje Lock Red

Sigurnosno zaključavanje Lock Red

Sigurnosni katanac a) Izrađen od bakrenog cilindra i ključa. Više otporan na koroziju i hrđu. Vrlo stabilan, sa više od 1 milion puta rada.

Opis

Broj dela: WCP38S

Sigurnosni katanac

a) Izrađen od bakrenog cilindra i ključa. Više otporan na koroziju i hrđu. Vrlo stabilan, sa više od milion puta rada.

b) Ojačano najlonsko tijelo, podnosi temperaturu od -20 do +80 . Čelični okov je kromiran; neprovodna spona izrađena je od najlona, podnosi temperaturu od -20 do +120 , osiguravajući lakoću i lom deformacije.

c) Funkcija zadržavanja ključa: Kada je okov otvoren, ključ se ne može izvaditi.

d) Laserski tisak i graviranje logotipa, ako je potrebno.

e) Sve različite boje na raspolaganju.

Deo . N o

Materijal okova

A (mm)

B (mm)

C (mm)

Specifikacija

WCP25S

 

Čelik

41

45

25

Podržani podjednako, tipki se razlikuju, master-key i veliki master-key sistem.

 

WCP38S

41

45

38

WCP76S

41

45

76

WCP25P

 

Najlon

41

45

25

WCP38P

41

45

38

WCP76P

41

45

76

Kvarovi opreme se ne popravljaju

Istorija nesreća:

U februaru 2004. godine, kada je operater Yang prednavijao zadnju čeličnu ploču, ustanovio je da na stražnjoj čeličnoj ploči ima podlogu za brtvljenje. Yang je ilegalno gurnuo glavu u opremu za unutrašnju inspekciju, jer je oprema u tom trenutku bila u automatskom stanju. Tokom inspekcijskog postupka glava oružja se odjednom pomaknula i zabila glavu. Hitno liječenje i požurio u bolnicu umro.

Uzrok nesreće:

1. Oprema nije dobro usklađena s plijesni i postoje nedostaci. Kutija za pjenu treba provjeriti od strane operatera, što je direktan uzrok nesreće.

2. Tokom automatskog rada opreme, vozač Yang je ušao u opremu za pregled i ozbiljno prekršio pravila o sigurnosnim operacijama "nijedan dio tijela nije dozvoljen da uđe u opremu", što je bio glavni razlog nesreće.

Odgovornost za nezgodu:

1. Glavni razlog nesreće je taj što odjel opreme ne uspije blagovremeno pronaći i održavati pjenu.

2. Nesreća koja je uzrokovana Jangovim kršenjem propisa glavni je uzrok nesreće i on je uglavnom za nju odgovoran.

3. Vođa tima, službenik za sigurnost i pod tvornica poslovnog odjela ne uspijevaju pravovremeno provjeriti i zaustaviti kršenje pravila i propisa na mjestu događaja, što je indirektni uzrok nesreće i odgovorni su za upravljanje.

Upozorenje o nesreći:

1. Pridržavati se sigurnosnih propisa i radnih postupaka, je osigurati vlastitu sigurnost, a drugi moraju imati najosnovnije uvjete, svaka nepažnja i nepažnja mogu dovesti do nepovratnih posljedica.

2. Svaka jedinica proučava i poboljšava tehničke mjere za sprečavanje pojave nesreća, eliminira mogućnost nezakonitog ponašanja s aspekta opreme, objekata, tehnologije itd. I poboljšava sigurnost same opreme.

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naša sigurnosna katanca u crvenoj boji koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti na veliko prilagođeni sigurnosni blok za zaključavanje, napravljen u Kini, po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: sigurnosni blok brava crveni proizvođači Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, proizvedeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit