sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sigurnosna pribadača Izlaz Mcb zaključan

Sigurnosna pribadača Izlaz Mcb zaključan

Br. Dijela: PIS zaključavanje minijaturnog prekidača a) Napravljeno od plastičnog ojačanog najlona PA. b) Primijenjeno za većinu postojećih tipova evropskih i azijskih prekidača. c) Predloženo za opremanje zajedno sa lokotom radi dodatne sigurnosti. d) Lako se instalira, alati nisu potrebni. e) Može uzeti lokote prečnika okova do 9/32 "(7,5 mm). f) Dostupno za jednopolne i višepolne prekidače.

Opis


Broj dijela: PIS

Blokada minijaturnog prekidača

a) Napravljen od plastičnog ojačanog najlona PA.

b) Primijenjeno za većinu postojećih tipova evropskih i azijskih prekidača.

c) Predloženo za opremanje zajedno sa lokotom radi dodatne sigurnosti.

d) Lako se instalira, alati nisu potrebni.

e) Može uzeti lokote prečnika okova do 9/32" (7,5 mm).

f) Dostupno za jednopolne i višepolne prekidače.

Br. Dijela

Opis

POS

POS (Pin Out Standard), potrebne su 2 rupe, stane do 60Amp

PIS

PIS (standardno pričvršćen), potrebne su 2 rupe, stane do 60Amp

Ratni zarobljenik

POW (Pin Out Wide), potrebne su 2 rupe, stane do 60Amp

TBLO

TBLO (Tie Bar Lockout), nije potrebna rupa u prekidačima
KVALIFIKACIONI CERTIFIKAT

201812271427278040573_03

IZLOŽBA

Profesionalni proizvođač Lockout& Tagout

Svake godine sudjelujemo na mnogim sajmovima, poput A + A u Njemačkoj, Intersec u Dubaiju, Safety in Action Sydney i Suntec Singapur itd. Dobrodošli da nas posjetite ako ste i vi'


Fabrička emisija

Lockey Safety Products Co., Ltd je profesionalni proizvođač u Kini, specijaliziran za proizvodnju svih vrsta sigurnosnih sigurnosnih proizvoda koji pomažu u izbjegavanju industrijskih nesreća, koje su uzrokovane neočekivanim aktiviranjem ili pokretanjem mašina i opreme nekontrolisanim ispuštanjem energije. Pružamo sve vrste sigurnosnih lokota, zaključavanje ventila, zaključavanje zasuna, električno zaključavanje, zaključavanje kablova, grupno zaključavanje, komplet za zaključavanje i stanicu. Pored pružanja profesionalnih proizvoda za zaključavanje, cilj nam je i da vam pružimo izvedive savjete i pružimo posebno sigurnosno rješenje prilagođeno vašim individualnim potrebama. Pružamo usluge i velikim i malim preduzećima i pružamo obuku i tečajeve podizanja svijesti o Lockout Tagoutu.
Na Konvenciji i izlaganju Vijeća sigurnosti SAD-a 2019. godine, OSHA je objavila rezultate deset najpopularnijih standarda za sva industrijska kršenja na koja se primjenjuju OSHA standardi. U 2019. OSHA je izdao gotovo 27 000 sudskih poziva u svojih 10 najboljih kategorija.

GG amp; nbsp;

GG quot; Znajući kako radnici mogu biti ozlijeđeni mogu ići dug put ka njihovoj sigurnosti," rekla je Deborah APHersman, predsjedavajuća i izvršna direktorica NSC GG. Top 10 OSG-e; OSHA' nabraja područja koja trebaju biti oprezna kako bi se osiguralo da svi svakodnevno sigurno dolaze kući."

Patrick Kapust, zamjenik direktora agencije za planiranje izvršenja OSHA GG, rekao je da se rezultati nisu puno promijenili tijekom godina. Iako se može činiti kao srušeni rekord koji se pušta iznova i iznova,&# 39 je zaista prilika za poslodavce da promijene svoj pogled na sigurnost na radnom mjestu proaktivnim prepoznavanjem opasnosti i osposobljavanjem zaposlenih za siguran rad.

GG amp; nbsp;

Cappster savjetuje vlasnike preduzeća i poslodavce da zauzmu jednostavan pristup prilikom pregledavanja liste prekršaja." Izvadi listu," Kaže Cappster." Skini svoje radno mjesto sa liste. GG: "To su stvari koje OSHA otkriva." Hoće li ovo pronaći na mom radnom mjestu? Ovo je dobro mjesto za početak."

GG amp; nbsp;

Ovdje su najčešće citirani standardi usklađenosti sa OSHA tokom 2019. Popis se ne mijenja' ne mijenja se puno iz godine u godinu, a popis uvijek uključuje arhitektonske (1926) i opće industrijske (1910) standarde.

GG amp; nbsp;

Postoji samo jedna mala razlika od prošlogodišnje liste' Ne. 5 Lockout / Tagout iz 2018. popeo se za jedno mjesto na br. 4, zamjena mjesta zaštitom za disanje.

1. Zaštita od pada 1926.501

GG amp; nbsp;

U posljednjih nekoliko godina najviše se citira zaštita od pada. Standardi zaštite od pada dizajnirani su za sprečavanje padova, koji čine samo oko 40% smrtnih slučajeva u građevinskoj industriji. Nije iznenađujuće što se većina padova dogodi na radnim mjestima u stambenim naseljima, gdje nema previše nadzora nad zahtjevima za sprečavanje pada.

Da bi se spriječile ozljede i smrt od pada, neophodno je da poslodavci radnicima osiguraju zaštitne ograde, sigurnosne mreže ili lične sisteme za sprečavanje pada prilikom rada na visini. Pored pružanja odgovarajuće zaštite od pada, poslodavci bi takođe trebali biti odgovorni za to da svi zaposlenici budu obučeni o pravilnoj upotrebi zaštite od pada i znaju kada je treba koristiti.

GG amp; nbsp;

OSHA je uspostavila zahtjeve koji zahtijevaju od poslodavaca da osiguraju zaštitu od pada protiv radnika koji rade na nestabilnim površinama ili na radnim mjestima s nezaštićenim stranama i ivicama. Poslodavci mogu pružiti obuku za sprečavanje pada od strane kompetentnog osoblja ili mogu poželjeti da njihovi radnici završe tečajeve građevinske obuke koji pokrivaju opasnosti od pada i prevenciju u regionalnom obrazovnom centru OSHA Training Institute.

GG amp; nbsp;

Najčešće citirani dijelovi standarda zaštite od pada uključuju: stambene zgrade, nezaštićene stranice ili ivice, krovne radove i rupe na podu, uključujući krovne prozore.

Specijalno dizajniran u skladu s vašim posebnim zahtjevima, naš sigurnosni klin u mcb bravi koji je izradio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključavanja u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste u veleprodajnu prilagođenu sigurnosnu pribadaču u zaključavanju mcb izrađenog u Kini po povoljnoj cijeni s našom tvornicom, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: sigurnosna pribadača u mcb zaključavanje proizvođača Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeno, jeftino, cijena, izrađeno u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit