sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Čvrsti anodizirani aluminijski blok za blokiranje

Čvrsti anodizirani aluminijski blok za blokiranje

Sigurnosni katanac od aluminijuma a) Aluminijsko kućište i trostruko obloženi čelični okov od kromiranog čelika. b) Kada otključate katanac, okov će se automatski pojaviti. c) Dužina steznika: 25 mm, 38 mm, 76 mm.

Opis

Broj dela:   ALP 7 6

7 6 mm   Aluminijski S sigurnosni katanac

a) Aluminijsko kućište i trostruko obloženi kromirani čelični okov .

b) Kad otključate katanac , okov   automatski će se pojaviti .

c) Dužina steznika: 25 mm, 38 mm, 76 mm.

d) normalne boje: CRVENA, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV .

e) Mogu se prilagoditi i druge dužine okova .

 

Dio br.

Specifikacija

Opis

ALP25

Unutrašnja okova: 25 mm; prečnik: 6mm

KA, KD, MK, GMK

ALP38

Unutrašnja okova: 38 mm; prečnik: 6mm

ALP76

Unutrašnja okova: 76mm; prečnik: 6mm

 

2.27 viseća nesreća

Istorija nesreća:

U februaru 2012., prvog dana zhao mou, pomoćni radnici u blizini jame dogovoreni su da se prekinu s posla kako bi očistili curenje, prilikom čišćenja računa ispod curenja materijala iz transportne trake, pomoću bubnjaste suknje (nosio vojnički kaput, a ne QQ), Imate li ljudi koji su uključeni, operater je brzo pronašao stanke, biblioteku je poslao u bolnicu.

Uzrok nesreće:

1. Potpomognuto zhao u nošenju sigurnosnih sredstava za zaštitu na radu prema potrebi i čišćenju tračnog transportera u radu prema pravilima za obradu Lockout (zaustavite stroj i stavite bravu kad očistite materijal od curenja).

2. Kompanija nije provela sveobuhvatnu obuku za nove zaposlenike.

Sigurnosno osoblje od mjera za zaštitu od nezgode nije dovoljno (nijedan bubanj nije postavljen zaštitni pokrov, zaštitna ograda).

Prosvetiteljske i korektivne mere:

Da biste ojačali post-trening, pojačajte obuku znanja o sigurnosti nakon posta. Savesno implementirajte sistem upravljanja inspekcijom opreme, poboljšajte radne veštine.

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naš čvrsti anodizirani aluminijski blok za zaključavanje, koji je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti veletrđani blok od anodiziranog aluminija, zaključan u kineskoj, po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatan uzorak.
Hot Tags: Proizvođači kataloga od tvrdog anodiziranog aluminijuma sa zaključanim vratima Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit