sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sigurnosni lokot 25mm čelični okov

Sigurnosni lokot 25mm čelični okov

Br. dijela: P25S 25mm kratki čelika okov sigurnosni lokot lockey je nudi niz sigurnosni Lokoti u skladu sa zahtjevima OSHA i ponuditi sigurnije alternative za metalne brave za zaključavanje aplikacija. Tijelo je nevodljive i jedinstveni ključ cilindar sprječava struje putuju iz...

Opis

Br. dijela: P25S

25mm Kratki čelični okov sigurnosni lokot

Lockey je ponuda sigurnosni Lokoti u skladu sa zahtjevima OSHA i ponuditi sigurnije alternative za metalne brave za zaključavanje aplikacija. Tijelo je nevodljive i jedinstveni ključ cilindar sprječava struje putuju iz okov u ključ, zaštita radnika kada unesete ključ.

MATERIAL: Termoplastični sigurnosni lokot, mini okov lokot. Kompaktne najlon tijelo i krom kaput kaljenog čelika okovom.
DESCRIPTION:
(a) čelični okov lokoti su naširoko koristi u kemijske, električne, automobilske, ulje, plin industriji itd.
(b) isključenje sigurnosni lokoti su lagani i lako izvršiti.
(c) s mogućnošću zapisivanja i brisanja poruka upozorenja, oznake mogu biti po mjeri.
d) Tipka zadržavanje-osigurava taj lokot nije ostavila otključana.
(e) visoka sigurnost 12 klin cilindar bravu, do 100000pcs različitih zaključavanja mehanizme.
f) može biti urezani personalizacija ili broj različitih brava

g) lokot sigurnost 1 inč okov, okov odobrenje: 25 mm,

(h) različitim bojama su dostupni.

REGISTARSKI KLJUČ SUSTAVA:
To je važno da svaki zaposlenik na mjestu ima lokot ključ koji je jedinstven. Kako bi se spriječilo duplicirati ključeve od ugrožavanja isključenje programa. Svaki put kad bi dodatni lokoti koristit ćemo novi ključni broj za svaki od njih proizvodimo za vas. Kada se pravilno koristi, ova besplatna usluga osigurava da svaki zaposlenik nosi ključ jedinstven za njih.

KLJUČNI GRAFIKONA SUSTAVA:

  1. Nervozno se razlikuju System(KD) znači da je ključ za bravu ne biste trebali otvarati drugu, isporučuje se s 2 tipke po bravu. 20000pcs pojedinačne lokoti dostupan.

  2. S ključem podjednako System(KA) sredstvima lcoks u skupu se može otvoriti sa istim ključem. Isporučuje sa 1 ključ na zaključavanje.

  3. Razlikovati & Masterirani ključ System(MK): svaki lokot je izgrebao drugačije, sa 2 tipke po bravu. Glavni će nadjačati i otvoriti te brave

  4. Podjednako & majstor Keyed System(KAMK): Svaki lokot je izgrebao isto u jednoj grupi. Glavni će nadjačati i otvoriti sve skupine podjednako s ključem.

  5. Veliki gospodar Keyed System(GMK): Svaki lokot je izgrebao različite u jednoj grupi. Glavni će nadjačati i otvoriti sve grupe nervozno različite brave.

Specifikacija:


BR. DIJELA.

OPIS

Dimenzije (mm)

25mm čelični okov, kučište od plastike

A: B: C:

P25SKA-CRVENI

ključem podjednako, crvena boja

6 25 20

P25SKD-CRVENI

Ključem se razlikuju, boja crvena

6 25 20

P25SMK-CRVENI

Majstor & razlikuju, boja crvena

6 25 20

P25SKAMK-CRVENI

Nervozno podjednako & glavnog ključa, crvena boja

6 25 20

P25SGMK-CRVENI

Veliki gospodar ključnih sustava, crvena boja

6 25 20

Sve boje dostupne, normalne boje: crvena, YLW, BLU, GRN, ORJ, PRP, BLK, tamno BLU, WHT, siva, druge boje mogu biti po mjeri.

Dimenzija drawing(mm):

(Dimenzije crtanja 1

Opcije boja:

Drugi stil oblik tijela:


BR. DIJELA:AP25SKA-RED,AP25SKD-RED,AP25SMK-RED,AP25SKAMK-RED,AP25SGMK-RED

Dimenzija drawing(mm):

(Dimenzije crtanja 2

Opcije boja:

Posebno dizajnirani prema vašim posebnim zahtjevima, naš 25 mm čelika vežite sigurnosni lokot izradio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača isključenje proizvoda u Kini - lockey je. Vi ste dobrodošli u veleprodaja prilagođene 25mm čelični okov sigurnosni lokot Proizvedeno u Kini po povoljnim cijenama uz našu tvornicu, a također nudimo besplatan uzorak.

Hot Tags: okov čelik 25mm sigurnosni lokot Proizvođači Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, jeftini, cijeni, Proizvedeno u Kini, besplatni uzorak, kratki čelični okov sigurnosni lokot, mini okov lokot

Pošaljite upit