sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sigurnosni katanac od anodiziranog čvrstog aluminija

Sigurnosni katanac od anodiziranog čvrstog aluminija

Broj dela: ALP38, ALP76 Aluminijski sigurnosni katanac Opis a) Aluminijsko kućište i trostruko obloženi kaljeni hromirani čelični okov. b) Kada otključate katanac, okov će se automatski pojaviti. c) Dužina steznika: 38 mm, 76 mm. d) normalne boje: CRVENA, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV. e) ...

Opis

Broj dela: ALP38, ALP76

Aluminijski sigurnosni katanac

Opis

a)       Aluminijsko kućište i okov je čelik i trostruko su obloženi hromiranim slojem.

b)       Kada otvorite bravu, okov će se automatski pojaviti.

c)       Dužina kaiševa: 38 mm i 76 mm.

d)      Boje po izboru: crvena, žuta, plava, narandžasta, zelena, ljubičasta, crna, klizač.

e)       Ostale dužine okova mogu se prilagoditi.

Dio br.

Specifikacija

Opis

ALP38

Unutarnja okovica: 38 mm; promjer okova: 6mm

Sistem ključeva za podršku Key Alike, Key Differ, Master & Alike / Differ Key , Grand Master Key

ALP76

Unutrašnja okova: 76mm; promjer okova: 6mm

ALP3 拷贝

1alp

Različiti sistemi ključeva po vašem izboru:

钥匙 系统 .jpg

Zaključak zaključavanja oznake

Pravila i propisi obično se zasnivaju na relevantnoj profesionalnoj teoriji, a dugogodišnje iskustvo i pouke mnogih relevantnih događaja u zapadnoj regiji rezimirano i postepeno se poboljšavaju tako da se uspostave. Mnogo je krvi iza pravila,

To je snažna mjera sigurnosti proizvodnje i sigurnosti osoblja. To je ograničenje, ali je zaštitno sredstvo. Prvo je forma i sredstvo, a drugo je kraj.

Dizajn, proizvodnja, ugradnja, upotreba i održavanje opreme imaju odgovarajuće standarde i zahtjeve za svaku vezu, što predstavlja prepreku sigurnosti zaposlenika. Jednom kada se probije ova barijera, može se dogoditi tragedija.

Događaji više razlog je upravljanje svijesti o sigurnosti nije dovoljno, u procesu upravljanja proizvodnjom i nije odražavalo sigurnost koncepta orijentiranog na ljude, potraga za stopom proizvodnje i efikasnošću proizvodnje, dovodi do odstupanja u smjeru upravljanja, sigurnosni ulazi (uključujući opremu i ulaganje vremena) su sabijeni i uzrokuju pad čestih nesreća sigurnosnih performansi, tako da dolazi do gubitka tržišta. Kratkovidni pogled smanjenog ulaza u sigurnost teško je uočiti odloženu korist od sigurnosti.

U procesu izvršenja postupka Lockout tagout, treba se odreći lažnog mentaliteta i strogo slijediti zahtjeve, a ne samo prolaziti kroz formalnosti i baviti se inspekcijom. Sigurnost zaposlenika može se osigurati samo ako pažljivo slijede zahtjeve.


Hot Tags: Sigurnosni katanac od anodiziranog čvrstog aluminija - dobavljači i proizvođači Kina - Veleprodaja - LOCKEY

Pošaljite upit