sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Izolacija KD Abs duguljasta brava od čelika

Izolacija KD Abs duguljasta brava od čelika

Broj dijela: P76P 76 mm dugačak sigurnosni blok kaiševa a) Pojačano najlonsko kućište, podnosi temperaturu od -20 ℃ do + 80 ℃. Čelični okov je kromiran; neprovodna spona izrađena je od najlona, izdrži temperaturu od -20 ℃ do + 120 ℃, osiguravajući lakoću i lom deformacije. b) Zadržavanje ključa: Kada je okov otvoren, ključ se ne može ukloniti. c) Ako je potrebno, dostupan je laserski tisak i graviranje logotipa. d) Sve različite boje na raspolaganju.

Opis


Broj dela:   P76P

76mm sigurnosni sigurnosni jastučić od plastike dugačak

a) Ojačano najlonsko tijelo, izdrži temperaturu od -20 do +80 . Čelični okov je kromiran; neprovodna spona izrađena je od najlona, podnosi temperaturu od -20 do +120 , osiguravajući lakoću i lom deformacije.

b) Zadržavanje ključa: Kada je okov otvoren, ključ se ne može ukloniti.

c) Ako je potrebno, dostupan je laserski tisak i graviranje logotipa.

d) Sve različite boje na raspolaganju.

 

Dio br.

Opis

Materijal okova

Specifikacija

KA-P76S

Keyed Alike

 

Čelik

 

„KA“: Svaki katanac se isto unosi u jednu grupu

"P": plastično kućište sa bravom sa ravnim ivicama

„S“: Čelična okova

 

Drugi materijal se može prilagoditi:

„SS“: Okov od nehrđajućeg čelika

„BS“: mesingasto oko

KD-P76S

Keyed Differ

MK-P76S

Keyed & Alike / Differ

GMK-P76S

Grand Master Key

KA-P76P

Keyed Alike

 

Najlon

KD-P76P

Keyed Differ

MK-P76P

Keyed & Alike / Differ

GMK-P76P

Grand Master Key


P76P 拷贝KEY CHARTING SYSTEM1.jpgCrtež dimenzija:
Crtež dimenzija 1.png

Drawing Crtež dimenzija1

P.jpg

Drugi stil oblika karoserije:

DIO NO. AP76SKA-RED , AP76SKD-RED , AP76SMK-RED , AP76SKAMK-RED, AP76SGMK-RED

IMG_1268.JPGIMG_1269.JPG


Tijelo zaključavanja:

2018060210193963122991.jpg

Studija slučaja zaključavanja Tagout2

Slučaj 2

Opis nesreće: zhang xx, radnik grupe za raspodjelu pijeska u tvornici za lijevanje tvornice, često odlazi na posao rano ujutro na remont unutrašnje kabine stroja za miješanje pijeska, kako bi se osigurao normalan rad mašine tokom radnog vremena.

Jednog dana, zhang mou dolazi na nuklearno smanjivanje, otvorio je vrata strojarnice miješanog pijeska kao i obično, ali bez izoliranja prekidača za napajanje, također se nije objesio "neko radi zabraniti zatvaranje" znak upozorenja, ući u stroj unutar remonta. Bojao se da otvaranje otvori može utjecati na druge. Namjerno odnesite vrata da ostavite samo 15 mm razmaka.

Nakon što ova grupa pomiješa radnika pijeska li mou da ide na posao, vidi vrata kabine otvorena, misli da drugi odlaze s posla ne zatvori se strogo, gurnu vrata kabine gore glatko počne miješati mašinu za pijesak, okreće se valjak hormon, zhang mou glava koja radi unutra udarci. Zhang je teško povrijeđen.

Uzrok nesreće: zhang nije uspio izvršiti energetsku izolaciju i Lockout označavanje prema propisima kada je ušao u uređaj na održavanje. Kako bi obavijestio ostale da je u mašini, on je preuzeo glavnu odgovornost. Li nije pregledao opremu prije pokretanja opreme, preuzmi sekundarnu odgovornost.

Način poboljšanja: od radnika se traži da strogo provode postupak Lockout tagout-a. Prilikom ulaska u rad stroja opasna energija mora se zaključati i staviti na pločicu. Prije pokretanja opreme, oprema se mora provjeriti da u opasnom području nema osoblja i opasnih tvari.


Hot Tags: Izolacija KD Abs duguljasta brava od čelika

Pošaljite upit