sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockkey Sigurnosni štapni štap 38mm

Lockkey Sigurnosni štapni štap 38mm

Kataloški broj: CP38S Lockey 38mm Čelična zaštitna kutija Zaštićeno najlonsko telo, izdržljiva temperatura od -20 ℃ do + 80 ℃. Čelična okova je hromirana; ne-provodna okova izrađena je od najlona, izdržljiva je od -20 ℃ do + 120 ℃, čime se obezbeđuje slaba i deformacija frakture ...

Opis


Broj: CP38S

Lockkey Sigurnosni štapni štap 38mm

  1. Ojačano najlonsko kućište, izdržljiva temperatura od -20 ℃ do + 80 ℃. Čelična okova je hromirana, ne osiguravajući lakoću i deformaciju.

  2. Zaključano zadržavanje: Ljudi ne mogu da uklone ključ kada se oklop drži otvoren.

  3. Laser i logo koji su odštampani na tijelu za zaključavanje dostupni su ako je potrebno.

  4. Mogu se odabrati različite boje tela zaključavanja.

Dio br.

Opis

Materijal oka

Specifikacija

KA-CP38S

Ključni sistem podjednako

 

Čelik

 

"KA": svaki katanac je istovetan u jednoj grupi

"P": tijelo sa plastičnim bravama ravne ivice

"S": čelična šnala

 

Drugi materijal se može prilagoditi:

"SS": Okrug od inoxa

"BS": Brass shackle

KD-CP38S

Key Differ System

MK-CP38S

Keyed & Alike / Differ System

GMK-CP38S

Grand Master Key sistem

KA-CP38P

Ključni sistem podjednako

 

Najlon

KD-CP38P

Key Differ System

MK-CP38P

Keyed & Alike / Differ System

GMK-CP38P

Grand Master Key sistem

459.jpg
KLJUČNI ŠTETNI SISTEM : KEY CHARTING SYSTEM1.jpg

1. Keyed Differ (KD): svaki katanac je drugačije označen, sa 2 tastera po bravi. Na raspolaganju su pojedinačne zapremine 20000 komada.

2. Pod ključem (KA): svaki katanac je istovetan. 1 taster će otvoriti sve padalice u svakom skupu.

3. Differ & Master Key (KDMK): Svaki katanac je drugačije označen, isporučen sa 1kom po bravi. Glavni ključ će prevazići i otvoriti bilo koji od ovih katanaca.

4. Alike & Master Key System (KAMIK): svaki katanac je istovetan u jednom skupu. Glavni ključ će prevazići i otvoriti sve skupove Alike tastera.

5. Grand Master Key sistem (GMK): Svaki katanac je različit u jednom skupu. Veliki glavni ključ će prevazići i otvoriti sve različite KDMK skupove.

KLJUČNA REGISTRACIJA ŠARATA:

Od presudnog je značaja da svaki zaposlenik na jednoj lokaciji ima jedinstveni ključ za ključeve kako bi sprečio duplirane ključeve da ugroze vaš program blokade. Obećavamo da ćemo koristiti različite ključeve i brojeve za svaku narudžbu ako je potrebno. Pored svakog ključa može se zabilježiti u našem programskom sistemu tako da možete redomjerati isti ključ kad god je to potrebno.


Opcije boja:

P.jpg


Opcije karoserije karoserije:


2018060210193963122991.jpg

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtevima, naša sigurnosna katanac od 38mm od čelika koji je napravljen od strane jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Pozdravljamo vam veleprodajnu zaštitnu katanac od 38mm od ključa od čelika, napravljenu u Kini po povoljnoj ceni sa našom tvornicom, a mi također nudimo besplatni uzorak.
Hot Tags: locomotive 38mm steel shackle safety padlock proizvođači Kina, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, cijena, napravljeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit