sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockey je 76mm čelični Okov sigurnosni lokot

Lockey je 76mm čelični Okov sigurnosni lokot

Br. dijela: CP76S lockey je 76mm Okov sigurnosni lokot ojačan čelikom od plastike tijelo, izdržati temperaturu od - 20℃ do + 80℃. Čelični Okov je kromiranih; Ne-vodljivi Okov je izrađen od plastike, izdrži temperaturu od - 20℃ do + 120℃, ne osigurava snagu i deformacija loma...

Opis


Br. dijela: CP76S

Lockey je 76mm čelični Okov sigurnosni lokot

  1. Pojačana PA66 tijela, što može podnijeti temperaturu od - 20℃ do + 80℃. Čelični Okov kromiranih, može osigurati snagu i deformacija loma nije lako.

  2. Zadržati boravimo: Okov budeš lajala, ključ ne može biti premještena.

  3. Podizanje tisak i graviranje logotip dostupni po potrebi.

  4. Sve je moguće odabrati različite boje.

 

Br. dijela.

Opis

Okov materijal

Specifikacija

KA CP76S

Podjednako Odključavanja

 

Čelik

 

"KA": svaki lokot je isti ključ u grupi

"P": ravan rub plastične zaključavanje tijelo

"S": čelik okovom

 

Ostali materijal može biti po mjeri:

"SS": inox Okov

"BS": mesing okovom

KD-CP76S

Ključ se razlikujuSustav

MK-CP76S

Tipka End podjednako/razlikujuSustav

GMK-CP76S

Grand Master ključSustav

KA CP76P

Ključ podjednakoSustav

 

Od plastike

KD-CP76P

Ključ se razlikujuSustav

MK-CP76P

Tipka End podjednako/razlikujuSustav

GMK-CP76P

Grand Master ključSustav

453.jpg


KLJUČNI GRAFIKONA SUSTAVA:KEY CHARTING SYSTEM1.jpg

1. stezna razlikuju System(KD): Svaki lokot je izgrebao drugačije, sa 2 tipke po bravu. 20000pcs pojedinačne lokoti dostupan.

2. nervozno pod istim uvjetima sustava (KA): svaki lokot je izgrebao isto. 1 ključ će otvoriti svi lokoti u svakoj grupi.

3. razlikovati & Master Key sustava (KDMK): svaki lokot je izgrebao drugačije, opskrbljuje sa 1keys po bravu. Glavni će nadjačati i otvorite bilo koji od ovih lokoti.

4. podjednako & Master Key sustava (KAMK): je svaki lokot s ključem isto u jednoj grupi. Glavni će nadjačati i otvoriti sve skupine podjednako s ključem.

5. grand Master Key System (GMK): svaki lokot je izgrebao različite u jednoj grupi. Grand master ključ će nadjačati i otvaranje svih različitih KDMK skupina.

 

CRTATI KLJUČ REGISTRACIJA:

To je važno da svaki zaposlenik na mjestu ima jedinstveni lokot ključ kako bi se spriječilo duplicirati ključeve od ugrožavanja isključenje programa. Obećavamo da koriste drugačiji ključ i numeriranje za svaku narudžbu po potrebi. Osim toga svaka tipka može se zabilježiti u naš programski sustav tako da možete promijeniti redoslijed isti ključ kad god je potrebno.


Boja izbor:

P.jpg


Lokot tijelo oblik opcija:


2018060210193963122991.jpg

Posebno dizajnirani prema vašim posebnim zahtjevima, naš lockey je čelični 76 mm Vežite sigurnosni lokot izradio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača isključenje proizvoda u Kini - lockey je. Vi ste dobrodošli u veleprodaja prilagođene lockey je čelične 76mm Okov sigurnosni lokot proizvedeno u Kini po povoljnim cijenama uz našu tvornicu, a također nudimo besplatan uzorak.
Hot Tags: lockey je 76mm čelični Okov sigurnost lokot proizvođači Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, jeftini, cijeni, proizvedeno u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit