sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Sigurnosni zatvarač sa prozirnim poklopcem od prašine

Kataloški broj: P38SDP 38mm zaštitni štap za prašinu od prašine MATERIJAL: Ojačano kućište od najlona i hromirana čelična okova sa funkcijom od prašine. OPIS: a) široko se koristi u hemijskoj, električnoj, automobilskoj industriji, itd. B) lako se nosi c) sa znakovima upozorenja upozorenjem, drugim ...

Opis

Kataloški broj: P38SR1

Sigurnosni štapić sa crnim pokrovom od prašine


MATERIJAL: Ojačano najlonsko telo, izdržljiva temperatura od -20 ℃ do + 80 ℃. The   ne-provodna okova izrađena je od najlona, izdržljiva je od -20 ℃ do + 120 ℃ , ne osiguravajući lakoću i deformaciju preloma. Poklopac je napravljen od prozirnog silikona.


123.jpg

P38SR2 套.jpg

OPIS:

a)       Funkcija zadržavanja ključa: Kada je okomiti otvoren, ključ se ne može ukloniti.

b)       Ako je potrebno, dostupno je lasersko štampanje i graviranje na engleskom.

c)       Dužina sidra: 25mm, 38mm, 76mm.

d)      Nekoliko vrsta tela za zaključavanje: dostupne su sve različite boje.


KEY CHARTING SYSTEM1.jpg


KLJUČNI ŠTETNI SISTEM :

1. Ključni sistem diferenciranja (KD): Svaki katanac je drugačije označen, isporučen sa 2 tastera po bravi. Na raspolaganju su pojedinačne zapremine 20000 komada.

2. Sistem ključa (KA): svaki katanac je istovetan. 1 taster će otvoriti sve padalice u svakoj grupi.

3. Differ & Master Key System (KDMK): Svaki katanac je drugačije označen, isporučen sa 1kom po bravi. Glavni ključ će prevazići i otvoriti bilo koji od ovih katanaca.

4. Sistem Alike & Master Key (KAMK): Svaki katanac je isti u jednoj grupi. Glavni ključ će prevazići i otvoriti sve grupe Alike tastera.

5. Grand Master Key sistem (GMK): Svaka katanca je različita u jednoj grupi. Veliki glavni ključ će prevazići i otvoriti sve različite KDMK grupe.


KLJUČNA REGISTRACIJA ŠARATA:

Važno je da svaki zaposlenik na jednoj lokaciji ima jedinstveni ključ za ključeve koji pomaže u sprečavanju duplih ključeva da ugroze vaš program blokade. Obećavamo da ćemo koristiti različite ključeve i brojeve za svaku narudžbu ako je potrebno. Pored svakog ključa može se snimiti u našem programskom sistemu, tako da možete redefinirati isti ključ kad god je to potrebno.


Specifikacija:

PART NO.

OPIS

Dimenzija (mm)

Stakleni okovi od 38 mm prašine, najlon telo

A: B: C:

KA-P38SR2-RED

uklj

6 38 20

KD-P38SR2-RED

Ključevi se razlikuju, crvene boje

6 38 20

MK-P38SR2-RED

Master i razliku, boja crvena

6 38 20

KAMK-P38SR2-RED

Ključ i glavni ključ, crveni u boji

6 38 20

GMK-P38SR2-RED

Veliki master ključni sistem, crveni u boji

6 38 20

Sve boje su dostupne, normalna boja: RDEČ, YLW, BLU, tamno plava, GRN, ORJ, PRP, BRN, BLK, WHT, SIVI.


Opcija karoserije kočnice Opcija:


2018060210193963122991.jpg

Posebno dizajnirana u skladu sa vašim posebnim zahtevima, naša zaštitna katanac sa providnim poklopcem od prašine napravljen od strane jednog profesionalnog proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli na veleprodaju prilagođenu sigurnosnu ključavnicu sa prozirnim pokrovom od prašine napravljenim u Kini po jeftini cijeni s naše fabrike, a mi također nudimo besplatni uzorak.
Hot Tags: sigurnosni katanac sa prozirnim prašinom proizvođača poklopaca Kina, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, cijena, napravljeni u Kini, besplatan uzorak

Pošaljite upit