sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sigurnost 38 mm aluminijumski sigurnosni padloc

Sigurnost 38 mm aluminijumski sigurnosni padloc

Broj dela: ALP38, ALP76 Aluminijski sigurnosni katanac Opis a) Aluminijsko kućište i trostruko obloženi kaljeni hromirani čelični okov. b) Kada otključate katanac, okov će se automatski pojaviti. c) Dužina steznika: 38 mm, 76 mm. d) normalne boje: CRVENA, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV. e) ...

Opis

Broj dela: ALP38, ALP76

Aluminijski sigurnosni katanac

Opis

a)       Aluminijsko kućište i okov je čelik i trostruko su obloženi hromiranim slojem.

b)       Kada otvorite bravu, okov će se automatski pojaviti.

c)       Dužina kaiševa: 38 mm i 76 mm.

d)      Boje po izboru: crvena, žuta, plava, narandžasta, zelena, ljubičasta, crna, klizač.

e)       Ostale dužine okova mogu se prilagoditi.

Dio br.

Specifikacija

Opis

ALP38

Unutarnja okovica: 38 mm; promjer okova: 6mm

Sistem ključeva za podršku Key Alike, Key Differ, Master & Alike / Differ Key , Grand Master Key

ALP76

Unutrašnja okova: 76mm; promjer okova: 6mm

ALP43 组合 图 2

1alp

Različiti sistemi ključeva po vašem izboru:

Izvedite izolaciju

Osoblje za proizvodnju i održavanje također je potrebno pridržavati se postupaka čišćenja, specifikacija OZO-a za ličnu zaštitnu opremu i postupaka zaključavanja vješanja prilikom primjene plana izolacije energije.

Prebacite i ispraznite preostale kemikalije u sistemskom procesu u strogoj skladu s postupcima čišćenja; Istovremeno parite ili čistite ili pročišćavate procesni cjevovod u skladu sa karakteristikama procesa kako biste osigurali da se zaostale kemikalije očiste iz cjevovoda u operativnom području što je više moguće.

Nakon čišćenja sistemskog sustava potrebno je ispitati procesni sustav kako bi se osiguralo da je zaostala kemikalija manja od minimalne granice eksplozije i otrovnosti itd., Kako bi se potvrdila i provjerila učinkovitost čišćenja.

Za ventile, rotirajuću opremu i izvore energije u planu izolacije energije, zaključavanje zaključavanja vrši se nakon rada na licu mjesta prema planu energetske izolacije kako bi se osiguralo da ih drugo osoblje ne radi na pogrešan način i integritet plana izolacije energije tijekom održavanja odnosno projekt.

Crveni karton za energetsku izolaciju mora biti obješen na ventilu ili opremi na točki izolacije energije kako bi se obavijestili i upozorili ostale da ne rade. Crveni karton označava operatera i datum, status opreme izolacione točke, vrstu izvora energije itd.

Slično tome, ventil na točki izolacije energije treba blokirati tako da drugi ne mogu upravljati uređajem ventila. Ključ brave treba staviti u kutiju za zaključavanje energetske izolacije. Nakon završetka energetske izolacije proizvodno osoblje mora zaključati kutiju koja će spremiti ključ.

Nakon potvrđivanja plana energetske izolacije i postavljanja slijepe ploče za energetsku izolaciju, predstavnici terenskog tima za održavanje moraju istovremeno zaključati kutiju za energetsku izolaciju. U ovom trenutku, plan izolacije na licu mjesta štite i timovi za proizvodnju i održavanje.

Prije radova na licu mjesta, tim za održavanje mora također potvrditi i potvrditi plan izolacije energije na licu mjesta, kao što je potvrda statusa odgovarajućeg prekidača ventila, ne pražnjenje materijala ventila za tuširanje, sklopka za ugrađivanje i mjerenje napona za potvrdu izolacije električnu energiju itd. prije formalnog pokretanja radova na licu mjesta.

Predstavnik za održavanje ne može ukloniti blokadu održavanja na kutiji energetske brave dok se radovi na licu mjesta ne završe i ne predaju proizvodnoj jedinici. Tek tada proizvodno osoblje može jedan po jedan ukloniti točke izolacije energije na gradilištu, snimiti ih i potvrditi u rasporedu energetske izolacije, te ih vratiti u stanje procesnih cjevovoda i opreme prije održavanja.

Ukratko, plan izolacije energije je sistematska metoda za izolaciju i kontrolu izvora energije, od procene izolacije energije procesnog sistema, plana čišćenja, metode detekcije, postavljanja slepih ploča, električne pregrade, zaključavanja, do izrade plana izolacije energije, do potvrde i provjeru energetske izolacije prije rada.

Do kraja radova na održavanju, točka izolacije energije može se ukloniti korak po korak, a procesni sistem može obnoviti kako ne bi došlo do propusta, kako bi se efikasno zaštitila sigurnost članova servisnog tima, sigurnost opreme i svojstvo i integritet procesnog sustava vraćen nakon održavanja.

Zhongcheng vas podsjeća da se u postupku pregleda i održavanja moraju strogo provoditi relevantni propisi za otvaranje cjevovoda i uklanjanje blokade, a odgovarajuće mjere izolacije energije trebaju se učinkovito provoditi prije operacije, kako bi se osigurala sigurnost rada.


Hot Tags: Sigurnost 38 mm aluminijumski sigurnosni padloc

Pošaljite upit