sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Univerzalna žica za zaključavanje kabela od čelične žice

Univerzalna žica za zaključavanje kabela od čelične žice

Broj dela: CB01-4 Podesivo zaključavanje čeličnog kabela a) Tijelo brave: napravljeno od ABS-a, podnosi hemikalije. b) Kabel: žilav, fleksibilan višežilni čelični kabel, s prozirnom plastičnom izolacijskom oblogom. c) Dužina kabla se može prilagoditi.

Opis

Broj dela: CB01-4

Podesivo zaključavanje čeličnog kabela

a) Tijelo brave: napravljeno od ABS-a, podnosi kemikalije.

b) Kabel: žilav, fleksibilan višežilni čelični kabel, s prozirnom plastičnom izolacijskom oblogom.

c) Dužina kabla se može prilagoditi.

d) Prihvaća do 4 katanac za višestruko zaključavanje.

e) Uključuje sigurnosne oznake visoke vidljivosti, mogućnosti ponovne upotrebe. Može se prilagoditi.

f) Idealno za zaključavanje višestrukih prekidačkih panela i zaključavanje ventila bočnih bočnih vrata.

Dio br.

Opis

CB01-4

Promjer kabela 4mm, duljina 2 m

CB01-6

Prečnik kabla 6mm, dužina 2m

Izolacioni uređaj

Mehanički uređaj koji sprečava prijenos ili oslobađanje opasne energije i materijala. To uključuje prekidače za isključivanje kruga, prekidače za napajanje ili sigurnost, ventile za cijevi, slijepe ploče, mehaničke prepreke ili slične uređaje koji se koriste za blokiranje ili izoliranje energije.

Sigurnosno zaključavanje

Uređaj koji se koristi za zaključavanje izolacijskog uređaja.

Objekti zaključavanja

Osigurajte da se pomoćni objekti mogu zaključati. Kao što su: brava, rukavac zaključavanja ventila, lanac itd.

Znak opasnosti

Znak koji pokazuje ko je, kada i zašto zaključan i postavljen na sigurnosnu bravu ili izolacionu točku.

Test / test

Provjerite djelotvornost izolacije sustava ili uređaja (npr. Provjerite je li uklonjen uređaj za blokiranje ili druge prepreke izolaciji),

Oznaka zaključavanja

Zaključavanje se odnosi na postupak u kojem operateri kontroliraju opasnu energiju zaključavanjem u skladu s postupcima prilikom pregleda opreme, postrojenja i demontaže.

Šindra je znak postavljen na energetski izolacijskom uređaju koji označava da je uređaj u kontroliranom stanju i da ne može raditi dok se šindra ne ukloni.

Dužnosti i odgovornosti

Odjeljenje za opremu tvrtke odgovorno je za organizaciju formulacije i održavanje ovog koda, te odgovorno za upravljanje i ocjenu Lockout tagout-a.

Odjel za kvalitet, sigurnost i zaštitu okoliša kompanije će osigurati nadzor, savjetovanje i podršku za implementaciju ovog kodeksa.

Svaka jedinica odgovorna je za upravljanje i provedbu postupka Lockout tagout-a u okviru poslova i pruža jamstvo za resurse.

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naš univerzalni čelični žični kabel za zaključavanje kojeg je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli na veliko prilagođene univerzalne čelične kablovske žice za zaključavanje karata proizvedene u Kini po povoljnim cijenama u našoj tvornici, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: proizvođači univerzalnih čeličnih kablovskih kabelskih kabela proizvođači Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit