sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Zaključavanje ventila Tagout Loto

Zaključavanje ventila Tagout Loto

Podesiva brava ventila a) Izrađena od izdržljivog ABS-a. b) Može se opremiti zajedno sa katanacima. Kaciga za zaključavanje zaključana maks. Prečnika 3/8 ”(10 mm). c) Može se slobodno pokriti i rotirati oko kotača ventila, i podesivo je za podešavanje različitih ručica ventila.

Opis

Broj dijela: AGVL01

Podesivo zaključavanje ventila vrata

a) Napravljen od izdržljivog ABS-a.

b) Može se opremiti zajedno sa katanacima. Sigurnosni okov za zaključavanje, maks. Prečnika 3/8 ”   (10 mm).

c) Može se slobodno pokriti i rotirati oko kotača ventila, i podesivo je za podešavanje različitih ručica ventila.

 

Dio br.

Opis

AGVL01

Prikladno za ručicu ventila promjera 1 do 6 1/2

Sistem upravljanja sigurnošću operativne kartice

Raspon 1.

Ovaj sustav je primjenjiv u svakodnevnoj upotrebi električnih i mehaničkih ploča s pogonom u poduzeću i sigurnosnom upravljanju električnim radom koji provodi tim za upravljanje opremom

2. Svrha

Standardizirajte upotrebu radnih ploča da biste osigurali ličnu sigurnost tijekom rada i održavanja opreme.

3. Odgovornost

Poslovni odjel odgovoran je za nadzor i upravljanje proizvodnjom, distribucijom i uporabom operativnih CARDS-a.

Upravljači električne i mehaničke opreme i tim za upravljanje opremom odgovorni su za skladištenje i upotrebu operativnih CARDS.

Sadržaj 4.

4.1 izrada ploče za upravljanje opremom

4.1.1 ako novoodgrađena ili modificirana oprema mora napraviti pločice za upravljanje opremom, upravitelj odjela u kojem se oprema nalazi mora dostaviti popis radnih pločica opreme poslovnom odjelu, koji će sastaviti popis prema listi.

4.1.2 dodati ili promijeniti upravljačke pločice opreme koje će prikupiti tim za upravljanje opremom prije nego što se oprema službeno stavi u upotrebu i upotrijebi u probnom radu. Nakon probnog pokretanja, tim za upravljanje opremom prenosi operativne pločice operaterima.

4.1.3. Ako se utvrdi da je operativna pločica opreme oštećena, izgubljena ili izostavljena, voditelj radionice će dostaviti popis operativnih pločica opreme koje treba zamijeniti i dostaviti ih poslovnom odjelu.

4.1.4 kada se nova oprema mora koristiti i koristiti prije nego što je nova pločica za rad opreme opremljena, može se koristiti privremena pločica za rad koju je izdao poslovni odjeljak, a oprema se ne može koristiti bez dozvole (osim u slučaju nesreća ili hitno stanje); Ako se kartica rada opreme izgubi u noćnoj smjeni, položajem se može upravljati samo nakon što voditelj smjene potvrdi i izda „karticu za privremenu opremu“, ali „kartica privremenog rada opreme“ koju je izdao vođa smjene vrijedi samo tijekom smjena.

Posebno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naš izlazni ventil za zaključavanje ventila koji je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača proizvoda za zaključavanje u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti na veliko prilagođene kapije za zaključavanje ventila, napravljene u Kini, po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: vrata ventila zaključavanje tagout loto proizvođača Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, proizvedeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit